INBJUDAN TILL DRIVERS TRAINING PÅ RING KNUTSTORP 2017.

ON TRACK – OFF ROAD – ON ROAD. Anmälan för årets Drivers Training, den 23:e maj och den 22:a september 2017 är öppen. På motorbanan Ring Knutstorp som är en av landets absolut roligaste och bästa banor får man lära sig avancerad bilkörning. Under trevliga former lär du dig behärska din bil (BMW eller MINI) och vad ni kan prestera. På asfaltbanan får du lära dig spårval, tangerings- och bromspunkter samt hur du på ett effektivt och säkert sätt tar dig runt en racerbana.
På xDrive-banan får du prova på tekniken med BMW xDrive och på halk-, broms- och undanmanöver-banan utmanas du i Drive Safe. Dessutom erbjuder vi en spännande Super Stage-station.
På plats finns licensierade instruktörer, kunniga funktionärer och säkerhetspersonal. Det finns också möjlighet för medåkning i våra tävlingsbilar.


Dagen startar kl. 08.00 med gruppindelning och klockan 08.30 är det frukost och teori. Du som kör xDrive eller ALL4 deltar initialt på asfaltbanan och därefter kör du på terrängbanan. Efter lunch skiftar vi körpass och vi är klara klockan 15.30. På plats träffar du också andra trevliga BMW- och MINI-intresserade förare.

SUBVENTIONERAD KURSAVGIFT för en heldag på Ring Knutstorp är 2 500 kr inklusive moms. Kursavgiften faktureras och din anmälan är bindande. I avgiften ingår frukost, lunch, fika, försäkring enligt nedan.

FÖRSÄKRING tecknas på plats som tillägg för din BMW/MINI Originalförsäkring. Försäkringspremie med förhöjd vagnskadesjälvrisk samt kollektiv förarförsäkring genom Svenska Bilsportförbundet ingår i kursavgift.

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER, max 40 personer per tillfälle så det är ”först till start” som gäller.
* Obligatoriska fält