INBJUDAN TILL FÖRARTRÄNING PÅ RING KNUTSTORP 2017

ON TRACK – OFF ROAD – ON ROAD. Anmälan är öppen för årets motorsportdagar, den 24:e maj och den 22:a september 2017. På motorbanan Ring Knutstorp som är en av landets absolut roligaste och bästa banor för att lära sig avancerad bilkörning. Under trevliga former utforskar du dig själv och din egen bil, BMW eller MINI och vad den kan prestera. På asfaltbanan får du lära dig spårval, tangerings- och bromspunkter samt hur du på ett effektivt och säkert sätt tar dig runt en racerbana. Och på terrängbanan kan du prova tekniken med BMW xDrive eller MINI ALL4. Dessutom får du på den 29 km långa Grand Prix landsvägssträckan, testa våra senaste modeller från BMW och MINI. På plats finns licensierade instruktörer, kunniga funktionärer och säkerhetspersonal. Det finns också möjlighet för medåkning i våra tävlings-, demo- och terrängbilar.


START 08:30 med frukost och teori. Därefter gruppindelning för olika körpass. Du som kör xDrive eller ALL4 deltar initialt på asfaltbanan och därefter kör du på terrängbanan. Efter lunch skiftar vi körpass och vi är klara för fika och diplomering klockan 16:00. På plats träffar du också andra trevliga BMW- och MINI intresserade förare.

SUBVENTIONERAD KURSAVGIFT för en heldag på Ring Knutstorp är 2.500 kr inklusive moms. Kursavgiften faktureras och din anmälan är bindande. I avgiften ingår frukost, lunch, fika, försäkring enligt nedan och diplom.

FÖRSÄKRING tecknas på plats som tillägg för din BMW/MINI Originalförsäkring. Försäkringspremie med förhöjd vagnskadesjälvrisk samt kollektiv förarförsäkring genom Svenska Bilsportförbundet ingår i kursavgift.

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER till max 40 per dag så det är ”först till start” som gäller. Anmälan är bindande, vi fakturerar kursavgiften.
* Obligatoriska fält