INBJUDAN TILL DRIVERS TRAINING PÅ RING KNUTSTORP 2017.

ON TRACK – OFF ROAD – ON ROAD – SUPER STAGE – DRIVE SAFE.
Anmälan för årets Drivers Training den 22:a september 2017 är öppen. På motorbanan Ring Knutstorp som är en av landets absolut roligaste och bästa banor får man lära sig avancerad bilkörning. Under trevliga former lär du dig behärska din egen bil (BMW eller MINI) och testkörning av de senaste modellerna på marknaden (ON ROAD). På asfaltbanan (ON TRACK) får du lära dig spårval, tangerings- och bromspunkter samt hur du på ett effektivt och säkert sätt tar dig runt en racerbana. 
På xDrive-banan (OFF ROAD) får du prova på tekniken med BMW xDrive och på halkbanan utmanas du i Drive Safe. Dessutom erbjuder vi och en spännande Super Stage-station.
På plats finns licensierade instruktörer, kunniga funktionärer och säkerhetspersonal. Det finns också möjlighet för medåkning i våra utvalda bilar. På plats träffar du också andra trevliga BMW- och MINI-intresserade förare. 


Dagen startar med samling kl. 08.00 på Ring Knutstorp med gruppindelning och line up.

Kl. 08.30 – frukost och teori
Kl. 09.30-12.00 – bankörning / terräng, halka, nybilstest och Super Stage
Kl. 12.00-12.45 – lunch
Kl. 13.00-16.00 – bankörning / terräng, halka, nybilstest och Super Stage

SUBVENTIONERAD KURSAVGIFT för en heldag på Ring Knutstorp är 2 500 kr inklusive moms. Kursavgiften faktureras och din anmälan är bindande. I avgiften ingår frukost, lunch, fika, försäkring enligt nedan.

FÖRSÄKRING tecknas på plats som tillägg för din BMW/MINI Originalförsäkring. Försäkringspremie med förhöjd vagnskadesjälvrisk. 

Läs om försäkringsvillkoren

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER, max 32 personer så det är ”först till start” som gäller.

Läs om vanliga Frågor & Svar
  

* Obligatoriska fält